Evaluarea Potenţialului de Învăţare FasTrack

rule_yellow

Cum puteţi să vă ajutaţi copilul să devină un elev potrivit secolului 21?

La FasTracKids® credem în dezvoltarea TOTALĂ a copilului. Nu se pune problema DACĂ cel mic este inteligent, ci ÎN CE FEL este copilul dumneavoastră inteligent!

Fiecare copil are stilul lui de învăţare preferat care dictează cum învaţă cel mai bine. De exemplu, dacă este un elev kinestetic, el va învăţa să numere cel mai bine când bate mingea sau când urcă scările. Dacă el este un elev muzical/ritmic, va învăţa să numere folosind o poezie sau un cântec.

Pentru a putea susţine dezvoltarea copilului dumneavoastră, trebuie să ştiţi cum învaţă acesta. De aceea, FasTracKids a dezvoltat Evaluarea Potenţialului de Învăţare FasTrack®. AcestEvaluarea Potenţialului de Învăţare FasTrack instrument este bazat pe Teoria Inteligenţelor Multiple a lui Howard Gardner, care spune că fiecare copil foloseşte o combinaţie unică de 8 abilităţi de învăţare. Abilităţile copilului dumneavoastră pot fi mai bine înţelese dacă sunt cunoscute mai întâi preferinţele lui de învăţare. MIWheelWnew8Cu o evaluare simplă de 30 de minute, FasTracKids vă ajută să identificaţi stilul dominant de învăţare al copilului dumneavoastră. În centrele noastre, un formator certificat FasTracKids va lucra împreună cu dumneavoastră şi copilul dumneavoastră pentru a face o evaluare simplă şi distractivă, folosind mai multe imagini speciale. La final, veţi primi un raport detaliat care identifică preferinţele de învăţare ale copilului şi vă dă dumneavoastră sfaturi despre cum să susţineţi copilul şi acasă.
Dacă veţi dori să înscrieţi copilul la FasTracKids, această informaţie îi va ajuta pe profesori să înţeleagă cum să acceseze potenţialul de învăţare al copilului dumneavoastră!

Această şansă este foarte limitată pentru dezvoltarea timpurie a copilului. Lăsaţi-ne să vă ajutăm pentru a vă pregăti copilul de şcoală şi viaţă.

GĂSIŢI O LOCAŢIE:

findalocation